ZAMONAVIY KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISHNING DOLZARB MASALALARI - Isarova Shoira Bozorbekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada kasb bu insonning ijtimoiy  iqtisodiy faoliyat turi ekanligi , moliyaviy to’qlik yoki yetishmovchilik uning natijasida ekanligi, kasb ta’limi psixologiyasining asosiy muammosi va shaxsning kasbga yaroqliligini aniqlash ,tayyorlash,mehnat faoliyatiga yo’naltirish masalalari haqida tushuncha beriladi.