VALUTA BOZORI STATISTIKASI - Akbarova Barno Shuxratovna; Yuldoshev Mehriddin Akmaljon og’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  xalqaro  iqtisodiy  integratsiya  jarayonlaridagi ishtirokini kuchaytirish va tartibga solish muammolari, valyuta kurslari va O’zbekiston valyuta  siyosatining  o’ziga  xos  xususiyatlari  tahlil  qilingan  va  Valyuta-  moliya munosabatlarining  rivojlanayotgan  mamlakatlar  iqtisodiyotiga  ta’sirini  samarali foydalanish bo’yicha takliflar berilgan.