PROFESSIONAL TA'LIM TIZIMIDA DUAL TA'LIMNING O'RNI - Xo‘janazarova Feruza Abdulxoshimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Professional  ta'limda  o'qitishning  dual  shakli  nazariy  va  ishlab chiqarish, amaliy  mashg'ulotlar bir vaqtning o'zida amalga oshiriladigan dunyodagi professional va texnik kadrlar tayyorlashning eng samarali shakllaridan biri sifatida baholanadi. Ushbu jarayon o'quvchilarning kasbiy ta'limida korxonalarning bevosita ishtirokini o'z ichiga oladi. Ayni shu jihatdan, maqolada professional ta'lim tizimida dual  ta'lim  tushunchasi  va  uning  ahamiyati  haqida  qarashlar  bayon  etiladi. Mamlakatimizda dual ta'limni rivojlantirish borasidagi ishlar borasidagi mulohazalar bildiriladi.