FOND BOZORINI RIVOJLANTIRISH ORQALI IQTISODIY TARAQQIYOTGA ERISHISH YO’LLARI - Najmiddinov Omadiyor Axliddin o’g’li; Akbarova Barno Shuhratovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  fond  bozori  faoliyat  qilishining  o‘ziga  xos xususiyatlari,  uning  mamlakatning  iqtisodiy  o‘sish  ko‘rsatkichlari  bilan  bog’liqligi o‘rganilgan,  O‘zbekiston  Respublikasida  fond  bozori  holatining  bir  necha  yillik ko’rsatkichlari  tahlil  qilingan,  fond  bozorining  amal  qilish  mexanizmlarini takomillashtirishga qaratilgan tavsiyalar ishlab chiqilgan.