“MUSTAQILLIK YILLARIDA O’ZBEKISTONDA MA’NAVIY VA MADANIY TARAQQIYOTI”. - Hasanova Feruza Xudoyberdi qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  mustaqillik  yillarida  yurtimiz  rivojlanishida  ta’lim-ta’rbiya ma’salasi  katta  etiborda  bo’lib  bu  mavzuning  dolzarbligini  anglanadi.  Birinchi Prezidentimiz  mustaqillikning  birinchi  kunlaridanoq  ta’lim-ta’rbiya  ma’salasiga e’tibor berishini yoshlar ongini, tafakkurini o’zgartirmasdan turib yangi jamiyat qurib bo’lmaydi, ong, g’oya, tafakkur, ta’lim-tarbiya bilan uzviy bog’liq, bir-birini to’ldiradi deganlarida haq bo’lishgan edilar.