BOʻSH O’ZLASHTIRUVCHI O’QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Doniyorova Gulzira Xursanqulovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  past  darajadagi  o’zlashtiruvchi  o’quvchilar kognitiv ehtiyojlarini shakllantirishning psixologik omillari tahlil qilingan.