O‘ZBEK TILSHUNOSLIGIDA FONOLOGIK QARASHLAR - Hamdullayeva Mahliyo; Kurbanov Elbek Elmurodovich. (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Fonetika  bo'limi  o‘rganilishi,  fonetikani o‘rganishning  nazariy  va  amaliy  ahamiyati,  fonetikaning  amaliyotda  qo'llanilishi haqida ma'lumotlar berilgan.