TAHLILNING FIZIK KIMYOVIY USULLARI - Manzura Muxammatjonova Ga’yrat qizi; Saidova Malika Sayfullayevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  tahlilning  fizik-kimyoviy  usullarining  asosiy jihatlari,  ularning  ilmiy  tadqiqotlar  va  sanoatdagi  ahamiyati  hamda  zamonaviy tendensiyalari tahlil qilinadi. Fizik-kimyoviy tahlilning turli usullari (spektroskopiya, xromatografiya,  elektrokimyoviy  usullar  va  boshqalar)  bo'yicha  ma'lumotlarning yig'ilishi,  tahlili  va  talqin  qilinishi  jarayonlari  ko'rib  chiqiladi.  Shuningdek,  fizik-kimyoviy  tahlilning  ilmiy  tadqiqotlarda,  sanoatda,  ekologiyada  va  tibbiyotda qo'llanilishi o'rganiladi. Maqola kimyogarlar, fiziklar, biologlar, muhandislar, talabalar va fizik-kimyoviy tahlilga qiziquvchi keng doiradagi o'quvchilar uchun mo'ljallangan.