MAKTABGACHA TA’LIMDA INKLYUZIV TA’LIM TIZIMINI RIVOJLANTIRISH - Uzoqova Maftuna Yori qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada mamlakatimizda joriy qilinayotgan yangi ta’lim tizimi ya’ni inklyuziv  ta’lim  tizimining  takomillashuvi,  va  bu  ta’lim  tizimi  maktabgacha  ta’lim tashkilotlarida ham joriy qilinganligi, inklyuziv ta’lim tizimini rivojlantirish maqsadida yangi qaror va farmonlar qabul qilinib, vazifalar yuklatilganligi haqida so’z boradi.