TALABALARNING KOGNITIV FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISHDA MULTIMEDIA TEXNOLOGIYALARINING IMKONIYATLARI - Qosimov Xasanboy Muxammadaminbek o’g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  talabalarning  kognitiv  faoliyatini takomillashtirishda  multimedia  texnologiyalarining  imkoniyatlari,    multimedia texnologiyalari talabalarning kognitiv faolligini qanday oshirishi, taʼlimda multimedia texnologiyalarining  transformatsion  salohiyati  va  ularning  talabalarning  bilim faolligini  oshirish  qobiliyati,  faol  oʻrganishni  rivojlantirish  va  ijodkorlikni ragʻbatlantirish  orqali  anʼanaviy  oʻrganish  usullarini  inqilob  qilishi,  multimedia integratsiyasini oʻzlashtirish toʻgʻrisida batafsil fikr yuritilgan.