BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIDA KREATIV FIKRLASHNI SHAKLLANTIRISH - R.Lutfetdinova; F.Xaydarova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  boshlangʻich  sinf  oʻquvchilarida  kreativ fikrlashni shakllantirish usullari koʻrib chiqiladi. Kreativ fikrlashni rivojlantirish uchun interaktiv  metodlar,  mashq  turlari  va  innovatsion  yondashuvlar  tahlil  qilinadi. Shuningdek,  mustaqil  fikrlash  va  ijodiy  yondashuvni  ragʻbatlantirish  uchun  muhit yaratish masalalari muhokama qilinadi.