PAYARIQ TUMANINING IQTISODIY KO’RSATKICHLARINING SAMARQAND VILOYATI YALPI HUDUDIY MAHSULOTI MIQDORIGA QO’SHGAN ULUSHI. - Abdusalomov Inomjon Zubaydullo o’g’li. (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada Payariq tumanining iqtisodiy salohiyati va bir qancha sohalardagi  iqtisodiy  korsatkichlari  korsatilgan  va  tumanning  geografik  joylashuvi, tarixi va demografik xolati xaqida ma`lumot berilgan.