O‘ZBEKISTONDA JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH ISTIQBOLLARI - Abjalov Abdijabbor Maxammadiyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  O‘zbekistonda  jamoat  xavfsizligini  ta’minlashda  zamonaviy axborot texnologiyalarini joriy etish bilan bog‘liq tendensiyalarning mazmun-mohiyati ochib berilgan. Jumladan, ushbu jarayonning asosiy yo‘nalishlari, mavjud muammolar ilmiy jihatdan tadqiq etilgan. Umuman olganda, mamlakatimizda jamoat xavfsizligini ta’minlashda  zamonaviy  texnologiyalardan  foydalanish  bilan  bog‘liq  amalga oshirilayotgan  ishlar  samaradorligi  va  uni  yanada  samarali  amalga  oshirishning istiqbollari tahlil qilingan.