TRANSPORT GEOGRAFIYASI - Siddikov Nurbek, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  iqtisodiyotimizni  rivojlantirishda  avtomobil transportining  geografiyasi  va  rivojlanishi  xususiyati  haqida  ma’lumotlar  berilgan. Mavzuni o‘rganishda tahlil qilish, tarixiylik va kuzatuv metodlaridan foydalanganildi. Shuningdek  ushbu  maqolada  maqola  muallifining  mavzuga  oid  olib  borgan  ilmiy ishlari haqida ham gap boradi.