SHAXSLARDA STRESS NAMOYON BO‘LISHINING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Qahhorova Nargiza Abdumoʻminovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  ommaviy  axborot  vositalari  orqali olinadigan ma’lumotlar o‘smirlarning emotsional-irodaviy jabxalari hamda qiziqishlar tizimiga ta’sir etib ularning xulq-atvori va psixikasida turli buzilishlarga sabab bo‘lishi to‘g’risidagi ma’lumotlar yoritilgan.