BIZNESDA MOLIYAVIY XAVFLAR VA ULARNI BOSHQARISH - Karimov Sharofiddin Rashid o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur  maqola  biznesdagi  moliyaviy  xavflarning  mohiyati, turlari va ularni boshqarish usullarini tahlil qiladi. Maqolada moliyaviy xavflarning korxona faoliyatiga ta'siri, ularni aniqlash va baholashning ahamiyati hamda xavflarni minimallashtirish bo'yicha amaliy tavsiyalar keltirilgan.