NIQOBLANMAGAN SOVUQ QUROLLAR TADQIQOTINI O’TKAZISH METODIKASI - Jumageldiyev O’tkirbek (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada bugungi kunda sovuq qurollarning vujudga kelish tarixi, bugungi kundagi sovuq qurollarning jinoyatchilikdagi tutgan o’rni, sovuq qurollarning turlari, ularning xususiy va umumiy belgilari, bundan tashqari jinoyatchilikning oldini olishda  sovuq  qurollarni  kriminalistik  tekshirishning  ahamiyati,  shuningdek  sovuq qurollarni  ekspertiza  qilishdagi  xato  va  kamchiliklar  bayon  qilindi.  Olingan malumotlarga asoslanib bu muammolarga yechim va xulosalar berildi.