BOSHLANĜICH TA'LIM TABIIY FANLARI DARSLARIDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH - Alimardonova Mōtabar; soqova Gulchehra (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu   maqolada    zamonaviy kompyuter texnologiyalari imkoniyatlaridan umum ta 'lim maktablarining boshlang'ich sinf tabiiy fanlari darslarida foydalanishning afzallik va qulaylik tomonlari hamda   axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining  bugungi  zamonaviy  pedagogik  ta’lim  tizimida  foydalanishning  bosqichma-bosqich tizimi haqida yoritib berilgan.