PORTLOVCHI MODDALAR EKSPERTIZASIDA TEXNIK- KRIMINALISTIK VOSITALAR YORDAMIDA HAL QILINADIGAN MASALALARNING DOLZARBLIGI - Abdujabborov Bobur Raxmatullayevich; Nigmatov Yahyo Izzatillo o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  portlovchi  moddalar  ekspertizasida  texnik-kriminalistik  vositalar  yordamida  hal  qilinadigan  masalalarning  dolzarbligi  tahlil qilinadi.  Portlovchi  moddalar  bilan  bog‘liq  jinoyatlarni  tergov  qilishda  zamonaviy texnologiyalarning  qo‘llanilishi,  O‘zbekiston  Respublikasining  normativ-huquqiy hujjatlari va xalqaro tajribalar asosida yoritiladi.