“HODISA JOYINI KO‘ZDAN KECHIRISHDA ZAMONAVIY TEXNIK VOSITALARIDAN FOYDALANISH” - Axmadov Shaxruh Shuhratovich; Eshonqulov Sarvarbek Tursunboy o‘g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola hodisa joyini ko‘zdan kechirishda  foydalanilib kelinayotgan  zamonaviy  texnik  vositalarni  ahamiyati,  imkoniyatlari,  vazifalarini o‘rganadi.  Hodisa  joyini  ko‘zdan  kechirishda  bir  nechta  afzallik  va  bir  qancha imkoniyatlarni taqdim etayotgan texnikalarni hodisa joyini ko‘zdan kechirishdagi o‘rni va ularning turlari haqida to‘liq bayon etiladi.