MAVZU: JINOYATLARNI TERGOV QILISHDA OZIQ-OVQAT EKSPERTIZASINING ROLI - XUDAYBERDIYEV SHAROFJON ABDUAZIZOVICH; HAMROYEV HUSNIDDIN ZAYNITDIN O‘G‘LI (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada jinoyatlarni tergov qilishda oziq-ovqat mahsulotlari  ekspertizasining  rolini  o‘rganish  hamda  ushbu  tizimni  yanada takomillashtirishni  muhokama  qilishga  bag‘ishlangan.  Jinoyatlarni  tergov  qilishda oziq-ovqat mahsulotlari ekspertizasi mavjud  mexanizmini yanada optimallashtirish bo‘yicha qisqacha ma’lumotlar berilgan.