FONOSKOPIK EKSPERTIZANING BUGUNGI KUNDAGI IMKONIYATLARI VA AHAMIYATI - Qirg‘izboyev Maruf Odiljon o’g’li; Mirzayev Mirzohid Murod o`g`li (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Maqolada    fonoskopik  ekspertizasninig  bugungi  kundagi imkoniyatlari  va  hamiyati,    bugungi  kundagi  o’rni  vazifalari  va  tasnifi,  uning ekspertizadagi  o`rni  haqida  so`z  yuritilgan.  Bundan  tashqari  ushbu  maqolada fonoskopik ekspertizasi obyektlari o’tkazilish tartibi yoritilgan.