SUD KOMPYUTER TEXNIKAVIY EKSPERTIZASINING IMKONIYATLARI VA DASTURIY TA’MINOTLARI - Sobirov Furqat Baxromboy o’g’li; Baxtiyorova Sevinch Faxriddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  kompyuter  texnikaviy  ekspertizasining ahamiyati  ,  uning  amaliyotda  tatbiq  etilgan  imkoniyatlari  ,  raqamli  dalillarni  olish mumkin  bo’lgan  obyektlar  tahlil  qilingan.  Shuningdek  ,  sud  kompyuter  texnikaviy ekspertizasini  amalga  oshirishda  foydalaniladigan  dasturiy  ta’minotlar  atroflicha o’rganilgan.