“SHAXS XUSUSIYATLARINI OʻRGANISH” TESTI ASOSIDA DELIKVENT XULQ-ATVOR ANIQLANGAN OʻQUVCHILAR BILAN KORREKSION MASHGʻULOTLAR OLIB BORISH - O’ktamov Sarvar Mixtatovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Voyaga yetmaganlarni orasida noqonuniy xatti-harakatlarni sodir etilishi  bu  juda  achinarli  holatlardan  hisoblanadi.  Delikvent  ahloqni  yuzaga  kelishi sabablari va unga ta’sir etuvchi omillar turlicha bo‘lishi mumkin. Maqolada delikvent ahloqni  kelib  chiqish  sabablari,  uni  bartaraf  etish  usullari  o‘rganib  chiqilgan. Shuningdek mavzu yuzasidan fikrlar bildirilib, taklif va xulosalar berib o‘tilgan