O‘QUVCHILAR NUTQIDAGI MUAMMOLARGA YECHIM IZLASH - Mirzayeva Ziyoda Madjiddinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya. Ushbu maqolada o‘quvchilarning nutqida ishlatilgan faol  so‘zlarni mazmunan  o‘rganishga  harakat  qilindi  va    bu  so‘zlarning  ko‘pchiligi  chetdan o‘zlashilgan  so‘zlar ekanligi misollarimizda yaqqol ko‘rinib turibdi. Maqola  so‘ngida esa ushbu muammolar yuzasidan yechimlar ko‘rsatilib o‘tildi.