TA’LIM MUASSASALARIDA MA’NAVIY-MA'RIFIY ISHLAR SAMARADORLIGINI OSHIRISH: MUAMMO VA YECHIMLAR - Eshniyazov Soatmurod Xurramovich; Islomjon Tolipov G‘ofurjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ma’naviy-ma’rifiy ishlarni tashkil etish va unda inson qadri masalalari bо‘yicha fikr va mulohazalar yuritilgan. O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan  ma’naviy-ma’rifiy  ishlar  sohasidagi  yutuq,  kamchilik,  muammo  va ularning  yechimlari,  tashkil  etilayotgan  tadbirlarda  insonlarni  qadrlash,  ularga g‘amxо‘rlik qilish tadbirlarni tashkil etishda tarbiyaviy jarayonlar haqida ma’lumotlar berilgan.