ИЧКИ ИШЛАР ОРГАНЛАРИ ХОДИМЛАРИДА ЖАСОРАТ ВА МАРДЛИК ФАЗИЛАТЛАРИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА ЖИСМОНИЙ ТАЙЁРГАРЛИКНИНГ АҲАМИЯТИ - Джаппаров Флюр Фатхуллаевич (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация:  Мазкур  илмий  мақолада  ички  ишлар  органлари ходимларининг жасорат ва мардлик фазилатларини шакллантиришда жисмоний тайёргарликнинг аҳамияти таҳлил этилган. Ходимларнинг хизмат вазифаларини сифатли  бажаришида  жисмоний  тайёргарликнинг  ўрни,  унинг  жасорат  ва мардлик  фазилатларига  таъсири,  шунингдек,  жисмоний  тайёргарликни такомиллаштириш бўйича илмий-амалий тавсиялар кўриб чиқилган. Тадқиқотда ички  ишлар  органлари  ходимларининг  жисмоний  тайёргарлиги  даражасини аниқлаш  учун  анкета  сўрови,  педагогик  кузатув  ва  таҳлил  усулларидан фойдаланилган.