YOSHLARNI KASBGA YO‘NALTIRISHNING MUHIM VAZIFALARI - Rustamova Dilnoza Xayotovna; Muhammadiyeva Gulnoza Egamnazar qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada о‘quvchilarini kasbga yо‘naltirishda dastlabki pedagogik  jarayonlar  tahlil  etilgan  bо‘lib,  bu  jarayonda  о‘qituvchining  pedagogik mahorati,  kasb  tanlashga  oid  bilim  va  kо‘nikmalari,  vazifalari,  shuningdek  kasb tanlashda  shaxs  hislatlari,  о‘quvchi  psixologiyasi,  o‘quvchilarni  kasb  tanlashga tayyorligini ko‘rsatuvchi mezonlar mazmuni haqida ma’lumot berilgan.