O’QUVCHILARDA TEMPERAMENT VA XARAKTERNI SHAKLLANISH OMILLARI - Ro'ziboyeva O'g'ilxon Abduraimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola o‘quvchilarning xarakterini shakillantirishda oila, maktabgacha ta‘lim  muasassalari,  kasb-hunar  maktablarining  roli  va  ahamiyati  haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.