KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Ostonova Nigora Yuldashovna; Jo'rayeva Bahora Nurmatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Yoshlarni  kasbga  yo’naltirishning  nazariy  shart-sharoitlari, fanning maqsadi vazifalari va asosiy tamoyillari. Kasbga yo’naltirishni mohiyati va mazmuni haqidagi fikrlar yoritilgan