SANOAT KORXONALARIDA AXBOROT TIZIMLARINING O‘RNI - Nurmatova Yorqinoy Abdulhayevna; Axmadaliyev Zoxidjon Zokirjonovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annоtasiya:  Axborot  tizimlari  uchun  mo’ljallangan  korxonaning  tezkor boshqaruvi  korxona  to’g’risidagi  barcha  mavjud  ma’lumotlarni  o’z  ichiga  olgan ma’lumotlar bazasi asosida tuziladi. Ushbu turdagi axborot tizimi biznesni boshqarish vositasi bo’lib odatda korxona axborot tizimi deb ataladi.