OʻQUVCHILARDA INTERNET VA ONLAYN O‘YINLARGA TOBELIKNI OLDINI OLISHNING DOLZARB MASALALARI - Shamsiyeva Maxfuza Anvarovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA           Maqolada bugungi kunda virtual olam ta’sirini kuchayishi, shaxsdagi internet va kompyuter o‘yinlariga tobelikning ijtimoiy-psixologik  xususiyatlari  fikr yuritiladi.