O’QUVCHILARNI KASB TANLASHIGA KO’MAKLASHISH VA KASB- HUNARGA YO’NALTIRISH ISHLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH. - Razzakova Nargiza Farxodovna; Jumaniyazova Zilola Arslonbekovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Anotatsiya:  Maktab  o’quvchilarini  kasb-hunarga  yo’naltirishda  samarador usullarni qo’llashda, natijaviylikka erishishda, to’g’ri kasb tanlashga ko’maklashishda  loyihaviy ishdan foydalanish..