OʻQUVCHILARDAGI DEPRESSIV HOLATLAR VA ULARNING PSIXOKORREKSIYASI - Jumayeva Margʻuba Tolibovna (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Maqolada  oʻquvchilarda  kechadigan  depressiya  va  uning  kelib  chiqish sabablari, depressiya belgilari yoritilgan. Bolalarni ruhiy tushkunlikdan olib chiqish choralari haqida tavsiya va maslahatlar berilgan. Shu boisdan ushbu kichik tadqiqot amaliy  va  umumiy  psixologiya  tizimida  faoliyat  ko’rsatayotgan  mutaxassislar  va pedagogikapsixologiya fakultetida tahsil olayotgan talabalar, tarbiyachilar va ota-onalar uchun muhim ahamiyatga ega.