SHARQ ALLOMALARI PEDAGOGIK TA’LIMOTI ASOSIDA YOSH AVLOD KAMOLOTIDA SHAKLLANADIGAN SIFATLAR - Nuriddinov Azizbek (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada shaxs kamolatida allomalr o‘gitlari, ular tutgan ilmiy-ijodiy ta'limotlar haqida so‘z yuritilgan. Sharq allomalarining tarbiyaning inson qalbida  muhim  ahamiyat  kasb  etishi  borasida  yaratgan  ilmiy  asarlari  tahlili  bayon etilgan.