IMOM AL-BUXORIY ILMIY-IJODIY VA IBRATLI HAYOT YO’LI O’QUVCHILARDA IXLOS, IYMON XISLATLARINI TARKIB TOPTIRISHIDAGI ASOSIY JIHATI - Razzaqov Bilimjon Begijon o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya.  Ushbu  maqolada  Imom  Ismoil  al-Buxoriyning  hadis  nilmiga qo’shgan  hissasi,  dunyo  tamaddunida  tutgan  o’rni  va  uni  maktab  o’quvchilari tarbiyasidagi ahamiyati haqida so’z boradi.