TADBIRKORLIK SUBYEKTLARINING BARQARORLIK REYTINGINI ANIQLASHNI TAKOMILLASHTIRISH MASALALARI - Yаkubоv Ulugbеk Kаsimоvich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  tadbirkorlik  subyektlarini  reytingini  aniqlashda koʻrsatkichlar tizimini shakllantirish, faoliyat samaradorligiga baho berishning oʻziga xos jihatlari aniq biznes subyekti misolida yoritib berilgan. Tadbirkorlik subyektining faoliyatiga  baho  berishning  yoʻllari  atroflicha  muhokama  qilingan.  Tadbirkorlik subyekti  faoliyati  tahlilidagi  munozarali  masalalarga  mualliflik  tavsiyalari  taklif etilgan.  Taklif  etilgan  tavsiyalar  asosida  tadbirkorlik  subyektining  barqarorlik reytingini belgilashda muhim koʻrsatkichlar belgilab berilgan.