SUYAK SINISHLAR VA TASHXISLASH - Rajabov Xamdam Sultanovich (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  O‘zbekistonda  suyak  sinishlarining  juda  ko’p  turlari uchraydi.  Ushbu  maqolada  suyak  sinishi,  ularning  uchrashi  va  davolashda  nur tashxishlash haqida so‘z yuritiladi.