PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK YONDASHUVLAR ASOSIDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH YO‘LLARI - Anvarova Mushtariy Abbosbek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim sifatini oshirishda psixologik-pedagogik yondashuvlarning roli chuqur tahlil qilingan. Unda o‘quvchi shaxsini rivojlantirish, individual  yondashuvlar,  zamonaviy  ta’lim  texnologiyalarining  psixologik  asoslari, raqamli vositalar, differensial va inklyuziv ta’lim usullarining samaradorligi yoritilgan. Shuningdek,  o‘qituvchi,  ota-ona  va  psixologlar  o‘rtasidagi  hamkorlik  orqali  ta’lim jarayonining yaxlit va samarali tashkil etilishi asoslab berilgan.