BO‘LAJAK BOSHLANĞICH SINF ÕQITUVCHILARINI SAVODXONLIK DARSLARI ORQALI KASB KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Yuldasheva Nilufar Abdullayevna; Fatxullayeva Shoxsanam Zafar qizi; Hakimjonova Dilnoza Nizomiddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada  bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining kasbiy kompetensiyasini rivojlantirishda savodxonlik darslarining o‘rni tahlil qilinadi. Savodxonlik  nafaqat  o‘qish  va  yozish  ko‘nikmalarini  shakllantirish,  balki  mantiqiy fikrlash, axborotni qayta ishlash va kommunikativ qobiliyatlarni rivojlantirishga ham xizmat qiladi..