OʻQITUVCHILARNING MALAKASINI OSHIRISH TIZIMINING MOHIYATI VA AHAMIYATI. - Ko‘bayev Akmal Sirliyevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  taʻlimning  mamlakat  taraqqiyotidagi  oʻrni, taʼlim  sifatini  oshirish  va  ahamiyati,  malakasini  oshirish  tizimining  mohiyati  va ahamiyati, oʻqituvchilarning malakasini oshirish tizimini innovasion boshqarish ishlab chiqish va amaliyotga tatbiq etish muhim ahamiyati  qisqacha bayon etilgan.