ALOHIDA TA’LIM EHTIYOJLARI BO‘LGAN BOLALAR VA O‘SMIRLARNING TA’LIM OLISHLARI UCHUN ZARURIY PSIXOLOGIK- PEDAGOGIK SHAROITLARNI YARATISH - Tilakova Mavjuda Ashurovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya           Inklyuziv  ta’lim  tizimiga  umumiy  o‘rta,  o‘rta  maxsus,  professional  ta’limi muassasalari  kiradi.  Uning  maqsadi  alohida  ta’lim  ehtiyojlari  va  individual imkoniyatlarning xilma-xilligini inobatga olgan holda bolalarni o‘qitish va o‘qitishda to‘siqsiz muhit yaratishdir