ZAMONAVIY OILALARDA JONLI MULOQOT: PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK SHAROITLAR TADQIQI - Tursunova Maftunabonu Baxtiyorjon qizi; G'aforova Ziyoda Nasriyeva (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  zamonaviy  oilalarda  jonli  muloqotning ahamiyati,  uning  tarbiyaviy  va  psixologik  jihatlari,  shuningdek,  bunday  muloqotni shakllantirish va rivojlantirishga ta’sir etuvchi pedagogik-psixologik sharoitlar tadqiq qilingan. Tadqiqot natijalari oilaviy muhitda sog‘lom kommunikatsiya madaniyatini shakllantirish bo‘yicha tavsiyalarni o‘z ichiga oladi.