MAKTAB BOSHQARUVIDA DIREKTORLARNING ZAMONAVIY KOMPETENSIYALARGA EGALIGI - Sabdenova Kamola Tashpulatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Maktab faoliyatini rivojlantirish maktab rahbarlarining qanchalik zamonaviy  rahbar  kompetensiyalarini  egallaganligi  bilan  izohlanadi.  Ushbu maqolada  xozirgi  maktab  rahbarlari  egallashi  lozim  bo‘lgan  zamonaviy kompetensiyalar tahlil qilingan.