AMIR TEMUR VA “TEMUR TUZUKLARI” - Nuriddinov Murodjon Qahramon o‘g’li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Amir  Temur  shaxsini  idrok  etish–tarixni  idrok  etish  demakdir. Amir Temurni anglash–o„zligimizni anglash demakdir. Amir Temurni ulug„lash–tarix qa‟riga chuqur ildiz otgan tomirlarimizga, madaniyatimizga, qudratimizga asoslanib, buyuk kelajagimizni, ishonchimizni mustahkamlash demakdir.