KIBERXAVFSIZLIK ZAMONAVIY TAHDIDLAR VA HIMOYA CHORALARI - Ibrohimova Irodaxon Abdullajon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya           Mazkur  maqolada  kiberxavfsizlik  sohasidagi  zamonaviy  tahdidlar,  ularning turlari,  kelib  chiqish  sabablari  hamda  bu  tahdidlarga  qarshi  ko‘rilayotgan  himoya choralari  keng  yoritilgan.  Shu  bilan  birga,  global  va  mahalliy  miqyosda  yuzaga kelayotgan xavflarga qarshi kurashishdagi dolzarb yondashuvlar, yuridik va texnologik choralar haqida ma’lumotlar berilgan.