FORPRESS QURILMASI UCHUN YUMSHOQ ISHGA TUSHIRISH QURILMASINI LOYIHALASH ASOSIDA VA ELEKTR YURITMALARDA RASIONAL ENERGIYA TEJASH CHORA TADBIRLARI - MIRZOYEV NARZULLO NURIDDINOVICH; LATIPOV SAIDMUROD TUYG‘UNOVICH; RASHIDOV SHERZOD KAXRAMONOVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  energiya  manbalari  iste’moli  bo’yicha    moy  pressi  uchun yumshoq  ishga  tushirish  tizimining  modeli,  algoritmi,  hamda  energiya  tejashning texnik va iqtisodiy jihatlarining tahlililiy natijalari keltirilgan.