JALOLIDDIN RUMIYINING "ICHINGDAGI ICHINGDADIR" ASARI: TASAVVUF, AXLOQ VA FALSAFANING UYG‘UNLIGI - Xamraqulova Guluzro Dilmuradovna; Karimova Dilibod Halimovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Jaloliddin Rumiyning "Ichingdagi ichingdadir" asari, tasavvufiy, axloqiy va falsafiy mazmuni bilan insoniyatning ruhiy kamoloti, ichki dunyo va tashqi olam o‘rtasidagi uyg‘unlikni o‘rganishning qimmatli manbaidir. Maqola asar orqali Rumiyining  tasavvufiy  g‘oyalarini  va  axloqiy  fazilatlar,  hayot  maqsadi  haqidagi qarashlarini yanada kengroq yoritadi. Bu asar insonning o‘zini va Olamni anglashdagi yo‘lni tushunishga yordam beradi.