TURIZMDA RAQAMLASHTIRISHNING OʻRNI - Yo‘ldoshev Abdumalik; Yuldasheva Mahliyo (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  turizm  sohasida  raqamlashtirishning dolzarbligi,  uning  afzalliklari  va  zamonaviy  tendensiyalari  yoritilgan.  Raqamli texnologiyalarning  turizm  xizmatlariga  kiritilishi  orqali  sohaga  qanday  yangiliklar joriy  qilinayotgani  va  bu  o‘zgarishlarning  samarasi  tahlil  qilingan.  Oʻzbekiston misolida raqamli turizmni rivojlantirish yoʻnalishlari ham ko‘rib chiqilgan.