SHAXSIY RIVOJLANISHDA MOTIVATSIYANING ROLI VA AHAMIYATI - Vahobova O'g'iloy Tolibjonovna; Hilola Abdukarimova (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  men  shaxsga  ta'sir  etuvchi  motiv  kuchi  va motivatsiya haqida aytiladi.